Privaatsuspoliitika

Kodu : Privaatsuspoliitika

ISIKUANDMETE T├ľ├ľTLEMISE TINGIMUSED

K├Ąesoleva privaatsuspoliitika tingimused kehtivad Cheburashka O├ť kodulehel/e-poes (www.cheburashka.ee). Privaatsuspoliitika p├Áhim├Átted k├Ąsitlevad klientide isikuandmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist (edaspidi koos nimetatud ÔÇ×t├Â├ÂtlemineÔÇť). Isikuandmeid t├Â├Âdeldakse vaid koosk├Álas ├Áigusaktides kehtestatud n├Áuetega ning rakendades k├Áiki ettevaatusabin├Áusid isikuandmete kaitsmiseks. Veebilehe kasutamisega kinnitab klient oma n├Áustumist k├Ąesoleva privaatsuspoliitikaga.


Isikuandmete t├Â├Âtleja kontaktandmed:
Cheburashka O├ť 
├äriregistri kood: 11383553
Aadress: Kangelaste 17-141, 20603 Narva, Eesti
E-posti aadress: info@cheburashka.ee

  1. Isikuandmete kogumine ja t├Â├Âtlemine  Isikuandmetena k├Ąsitleb Cheburashka O├ť k├Áiki andmeid, mis k├Ąivad tuvastatud v├Ái tuvastatava f├╝├╝silise isiku kohta. Need h├Álmavad:
  • Ees- ja perekonnanimi
  • Aadress
  • Telefoninumber
  • E-maili aadress
  • Isikukood
  • Info kliendi sooritatud ostude kohta Cheburashka O├ť kauplustes ja e-poes

Cheburashka O├ť edastab klientidele uudiskirju ja pakkumisi ├╝ksnes juhul, kui klient on selleks n├Áusoleku andnud. Kliendil on ├Áigus nimetatud n├Áusolek igal ajal tagasi v├Átta.


Cheburashka O├ť-l on ├Áigus edastada isikuandmeid:

  • transpordiettev├Átetele, kui see on vajalik kliendi e-poest sooritatud ostu kliendile kohaletoimetamiseks
  • seadusega etten├Ąhtud juhtudel j├Ąrelevalve- ja uurimisasutustele
  • kohtutele,┬ákohtuv├Ąliste vaidluste lahendamise organitele, v├Álgade sissen├Áudmisega tegelevatele ettev├Átetele
  • Cheburashka O├ť koost├Â├Âpartneritele turunduslike teadete edastamiseks (v.a. juhul, kui klient ei ole andnud n├Áusolekut uudiskirjade ja pakkumiste saamiseks)┬á

Cheburashka O├ť j├Ąrgib ja tagab, et k├Áik koost├Â├Âpartnerid, kellele kliendi isikuandmeid k├Ąesoleva privaatsuspoliitika alusel edastatakse, on lepinguga kohustatud edastatud isikuandmeid konfidentsiaalsuses hoidma ning tagama isikuandmete kaitse vastavalt isikuandmete kaitse seadusele.

Kliendil on ├Áigus tutvuda tema kohta kogutud andmetega, n├Áuda tema isikuandmete parandamist v├Ái isikuandmete t├Â├Âtlemise l├Ápetamist igal ajal.

Kui klient leiab, et isikuandmete t├Â├Âtlemisel on rikutud tema ├Áigusi, on tal ├Áigus p├Â├Ârduda rikkumise l├Ápetamise n├Áudega Cheburashka O├ť, Andmekaitse Inspektsiooni v├Ái kohtu poole.

  1. Muude andmete kogumine  Cheburashka O├ť kogub ka isikustmata andmeid, mille puhul ei ole isik tuvastatav (n├Ąiteks sugu, vanus, asukoht). Neid andmeid kogutakse ja t├Â├Âdeldakse eesm├Ąrgiga anal├╝├╝sida k├╝lastajate mahtu ja nende ostuk├Ąitumist, et oleks v├Áimalik vajadusel parandada ja arendada Cheburashka O├ť poolt pakutavaid tooteid ja teenuseid.
  1. Andmete kogumisviisid
    Isiku- ja isikustamata andmete kogumine v├Áib toimuda allj├Ąrgnevatel viisidel:
  • Kontaktandmete esitamisel Cheburashka O├ť kauplustes v├Ái e-poes
  • Veebilehe kasutamisel kasutaja kontoinfo v├Ái k├╝psiste (cookies) kaudu
  • Ostu, hinnap├Ąringu v├Ái tellimuse sooritamisel Cheburashka O├ť kaupluses v├Ái e-poes
  1. Turvalisus
    K├Áiki Cheburashka O├ť teatavaks saanud klientide isikuandmeid k├Ąsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Juurdep├Ą├Ąs isikuandmete t├Â├Âtlemiseks ja muutmiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning Cheburashka O├ť rakendab k├Áiki ettevaatusabin├Áusid (sh administratiivseid, tehnilisi ja f├╝├╝silisi meetmeid) kliendi isikuandmete kaitsmiseks.
  1. Privaatsuspoliitika muudatused
    Cheburashka O├ť j├Ątab endale ├Áiguse privaatsuspoliitika tingimusi muuta, avaldades muudetud privaatsuspoliitika oma kodulehel. Cheburashka O├ť tagab, et s├Áltumata mistahes muudatustest on klientide isikuandmete seadusj├Ąrgne kaitse tagatud. Palun k├╝lastage seda lehek├╝lge uuendustega tutvumiseks korrap├Ąraselt.

K├Áigi privaatsuspoliitika v├Ái andmet├Â├Âtluse kohta tekkivate k├╝simuste v├Ái muredega palume v├Átta meiega ├╝hendust aadressil info@cheburashka.ee

X